Recept zoekresultatenKalkoenrolletjes met spek en comté
Delhaize logo
  • Kalkoenrolletjes met spek en comté

Kalkoenrolletjes met spek en comté

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Kalkoenrolletjes met spek en comté

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g kalkoenhaasjes
  • klontje boter
  • zout
  • peper
  • 1 kg aardappelpuree
  • 1 afgestreken eetlepel kristal- of rietsuiker
  • 1 kg witloof
  • 8 groot salieblaadje
  • 3 sneetjes Comté
  • 6 sneetjes ontbijtspek
  • 1 eetlepel olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kalkoen | Haasjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    +/- 450 gr
    +/-16,99€/kg
    +/-€7,65
    F1987062500237600000
  • Aardappelpuree | Maxi Pack
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    1 kg
    4,29 €/kg
    €4,29
    F2009061700227710000
  • Witloof | Hydro
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    650 gr
    3,06 €/kg
    €1,99
    F2020022100052470000
  • Salie | Soep-Saus | Verpakt
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1986053100312200000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 25 min

    1. Snij de dikste witloofstronken in twee. Leg ze op een grote schaal, met de punten naar het midden toe. Dek af en laat 10 min. garen in de microgolfoven op 1000 W. Laat ze uitlekken in een vergiet met de punten naar onder toe.
    2. Snij intussen de kalkoenhaasjes in de dikte in twee zodat je 6 kalkoenlapjes bekomt. Maak ze platter met een vleeshamer of een deegrol.
    3. Leg de sneden spek op een grote plank. Bedek elke snede met een kalkoenlapje en kruid met peper. Snij de plakken kaas in twee en leg ze op de breedste helft van het vlees. Plooi dicht en steek vast met een tandenstoker.
    4. Doe de olie in een grote antikleefpan en leg er de kalkoenlapjes in. Bestrooi met gehakte salie en laat aan beide kanten goudbruin bakken op middelhoog vuur.
    5. Verwarm intussen de boter in een grote braadpan en bak er het witloof aan alle kanten goudbruin in op vrij hoog vuur. Bestrooi met suiker en kruid met peper en zout.
    6. Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    7. Serveer alles warm.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Overig
    Diner
    Andere
    Hoofdgerecht
    • Kalkoenrolletjes met spek en comté

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kalkoen | Haasjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    +/- 450 gr
    +/-16,99€/kg
    +/-€7,65
    F1987062500237600000
  • Aardappelpuree | Maxi Pack
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    1 kg
    4,29 €/kg
    €4,29
    F2009061700227710000
  • Witloof | Hydro
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    650 gr
    3,06 €/kg
    €1,99
    F2020022100052470000
  • Salie | Soep-Saus | Verpakt
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1986053100312200000