Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

🎁 Speciale aanbieding Delivery + :€99 in plaats van €120 voor 12 maanden onbeperkte levering! 🚚 Profiteer er snel van, Delivery + is nu overal in België beschikbaar*!Meer info >

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om het product « Schotel van de chef van het merk Delhaize » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenFruitveters met appelen en frambozen
Delhaize logo
  • Fruitveters met appelen en frambozen
    A

Fruitveters met appelen en frambozen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Kids,Picknick
Snack
Fruitveters met appelen en frambozenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 500 g frambozen
  • 500 g appelen

Begin met koken

Bereidingstijd: 5 min. + 7 u. baktijd

  1. Verwarm de oven voor op 50°C.
  2. Schil de appelen en verwijder het klokhuis, snijd in blokjes en stoof ze in een kookpot tot je een compote krijgt.
  3. Voeg de frambozen toe en mix de mengeling fijn in de blender.
  4. Spreid een laagje van 1⁄2 cm fruitpulp op een met bakpapier bedekte ovenplaat of op een siliconenmatje.
  5. Bak 7 u in de oven.
  6. Laat het fruitlaagje helemaal afkoelen en snijd het in fijne reepjes.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 204; energie (kCal): 48; vetten (g): 0,4; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 8; suikers (g): 7,4; vezels (g): 4,2; eiwitten (g): 0,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 120
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids,Picknick
Overig
Zomer
Snack
  • Fruitveters met appelen en frambozen
    A