Recept zoekresultatenComtékaas met homemade gemarineerde groenten
Delhaize logo
  • Comtékaas met homemade gemarineerde groenten

Comtékaas met homemade gemarineerde groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

2 op 5
Andere
Overig
Dranken en cocktails
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 200 g Comté
  • 200 g verse fijne groentemengeling naar keuze (radijzen, worteltjes, groene miniasperges, venkel, gele biet ...)
  • 1 koffielepel karwijzaad
  • 4 eetlepels appelazijn
  • 1 snuifje limoenpeper
  • 3 druppels truffelolie
  • grof zeezout
  • houten prikkers

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min + 30 min marineertijd

  1. Spoel de groenten en snijd ze in flinterdunne plakjes. Gebruik hiervoor een dunschiller of een mandoline.
  2. Besprenkel de fijngesneden groenten met de appelazijn. Kruid met limoenpeper, karwijpoeder en bestrooi met grof zeezout. Besprenkel met enkele druppels truffelolie, meng goed en laat een ½ uurtje marineren zodat de groenten zachter worden en de smaken goed opgenomen worden.
  3. Snijd de comté in blokjes.
  4. Presenteer in verschillende kommetjes of op een houten plankje en geef er prikkertjes bij. Zo kunnen je gasten zelf hun minisatés maken.

Kooktip

Snijd ongelijke blokjes kaas: net zo speels als je kleurrijke groenten!

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Dranken en cocktails
  • Comtékaas met homemade gemarineerde groenten