Buddha bowl met tomaat en grijze garnalen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g gepelde verse garnalen
- 4 vlezige tomaten
- 200 g geraspte wortelen
- 200 g gedopte edamameboontjes (vers of diepvries)
- 240 g gekookte linzen in blik (nettogewicht, uitgelekt)
- 180 g bulgur
- 1 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- zout
- 1 el citroensap (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- 180 g volle yoghurt natuur (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- 1 el tahini (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- 1 el olijfolie met knoflook (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- 1/2 kl kerrie of komijn in poeder (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- peper en zout
- 400 g gepelde verse garnalen
- 4 vlezige tomaten
- 200 g geraspte wortelen
- 200 g gedopte edamameboontjes (vers of diepvries)
- 240 g gekookte linzen in blik (nettogewicht, uitgelekt)
- 180 g bulgur
- 1 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- zout
- 1 el citroensap (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- 180 g volle yoghurt natuur (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- 1 el tahini (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- 1 el olijfolie met knoflook (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- 1/2 kl kerrie of komijn in poeder (Vinaigrette met tahini en yoghurt)
- peper en zout