• Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
RED05, RED10 en RED20: Profiteer nu van korting met de promocodes RED05, RED10, RED20! Zie de voorwaarden onderaan de homepagina.  
Belangrijk bericht: Delhaize vraagt haar klanten om de producten van het merk Delhaize "Kippensoepballetjes 200g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.  Lees meer >
Terug

Ontdek het gemak van onze afhalingsdienst

Meld je aan of maak een profiel aan op delhaize.be, en start met online winkelen.

Plaats de producten van je keuze in je winkelmandje.

Bevestig je bestelling, kies jouw afhaalpunt, en bepaal een dag en tijdslot voor afhaling. 
 

Haal je boodschappen op in je Collect-punt en betaal er je bestelling. Je inkopen zijn gedaan.

Minimumbedrag inzake reservaties voor Collect wordt €60:
Na het heropenen van onze Collect service, werd besloten om het minimumbedrag voor deze service gelijk te stellen met het minimumbedrag inzake reservaties voor onze Home Delivery (thuisleveringen) service. Meer info onderaan deze pagina.

*Minimumbedrag inzake reservaties voor Collect wordt €60:
Na het heropenen van onze service Collect, werd besloten om het minimumbedrag voor deze service gelijk te stellen met het minimumbedrag inzake reservaties voor onze service Home Delivery (thuisleveringen). Dat betekent dat vanaf maandag 20/04/2020 elke nieuwe reservatie, na aftrek van promoties, kortingen en elke andere kost, zoals voorbereidingskosten enz., minimaal €60 moet bedragen. Dit doen we om de werklast voor onze medewerkers in de winkels te verlichten in deze uitzonderlijke tijden.
Om de veiligheid van onze klanten en het personeel in onze winkels te garanderen, zullen 75 afhaalpunten bij onze Delhaize Supermarkten beschikbaar zijn. De volledige lijst van deze Collect-afhaalpunten vind je hier.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst