Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Corn Flakes van het merk Kellogg's »Lees meer >

SuperPlusNutri-boost
Ik ben al SuperPlus
Alle voordelen van SuperPlus

Altijd -10% op vers dankzij SuperPlus

Bij Delhaize geloven we in beter eten, zelfs in tijden van stijgende kosten. Als jij in de afgelopen maand minstens €99 bij ons hebt besteed en een 'Unique' of 'Personal' SuperPlus-profiel hebt, hebben wij een extraatje voor jou. Met onze Nutri-Boost krijg je nu 10% korting op verse producten met Nutri-Score A of B.

En het beste van al: er is geen limiet op deze korting! Of je nu online winkelt via Collect of in de winkel langskomt, je kunt er onbeperkt van profiteren. Dus, haal die SuperPlus-kaart of app tevoorschijn, scan hem aan de kassa en begin vandaag nog met besparen op gezond eten. Ontdek alles over Nutri-Boost en profiteer ervan!

Groenten en fruit
Appels, bananen, mango, prei, champignons … Al het lekkers uit onze markthal.

 

Bakkerij
Brood, pistoletjes …

 

Zuivel
Yoghurt, melk, eitjes …

 

 

Vlees, vis en charcuterie
Ja hoor, ook die chateaubriand en zalmmootjes. Voor ham, kipfilet … Even de Nutri-Score checken en meenemen!

 

Bereide maaltijden
Ook op meeneemslaatjes en kant-en-klare maaltijden met Nutri-Score A of B krijg je korting.

 

Plantbased
Alle plantbased producten, met Nutri-Score A&B. Flexi for the win!

 

 

Hoe kan je van deze korting profiteren?

Kies voor een 'Unique' of 'Personal' SuperPlus-profiel in jouw account. Daardoor geniet je niet alleen van die fantastische 10% Nutri-Boost-korting, maar ook van tal van andere geweldige voordelen. En we hebben het niet zomaar over voordelen; we hebben het over extra korting op je winkelmandje, dankzij onder andere Promo-Boost.

Dit betekent dat je nog meer korting kunt stapelen bovenop de geweldige aanbiedingen die je al in onze folder vindt. Dubbel voordeel, dat klinkt geweldig, toch? Via deze link kan je jouw profiel selecteren.

Scan je SuperPlus-kaart of je My Delhaize app. Dit is misschien wel de belangrijkste stap van de drie. Het is nochtans heel makkelijk, maar wordt soms over het hoofd gezien. Zonder jouw persoonlijke SuperPlus-nummer kun je helaas niet profiteren van de korting. Dus onthoud: voor je een praatje slaat met de persoon aan de kassa; eerst even die kaart scannen!

Besteed minimum €99 bij Delhaize in de maand voordien en open de deur naar bijkomende kortingen. Onze trouwste klanten verwennen we namelijk graag met een extraatje. Daarom komt deze derde stap erbij. Scan zeker elke keer je SuperPlus-kaart, dan wordt elke aankoop, groot of klein, meegerekend. En zo voel je die €99 van vorige maand, deze maand rechtstreeks in je portemonnee.

Bij Delhaize kan je als SuperPlus-lid kiezen uit verschillende voordelenbundels. Enkel als je gekozen hebt voor het profiel ‘Unique’ of ‘Personal’ is de Nutri-Boost korting geldig (niet geldig bij Delivery). Als je het ‘Basic’ profiel geselecteerd hebt, is de korting niet van toepassing. Lees hier alles over onze verschillende profielen met de voordelenbundels.

Lees ook onze algemene voorwaarden van Nutri-Boost.