1
Laat de geperste teentjes knoflook lichtjes bruinen in 2 el olie in een grote kookpot. Voeg vervolgens je groenteschillen en -loof toe en laat 2 min. stoven terwijl je roert.
2
Voeg peper, zout en aromatische kruiden toe en zet de groenten net onder water. Laat sudderen tot de bouillon tot de helft ingekookt is (± 1 u.).
3
Filter je ingedikte bouillon om de groenten te verwijderen.
4
Giet de bouillon in een ijsblokjesvorm en steek hem in de vriezer. Zo heb je kant-en-klare bouillon om je favoriete gerechten een niveau hoger te tillen!
1
Laat de geperste teentjes knoflook lichtjes bruinen in 2 el olie in een grote kookpot. Voeg vervolgens je groenteschillen en -loof toe en laat 2 min. stoven terwijl je roert.
2
Voeg peper, zout en aromatische kruiden toe en zet de groenten net onder water. Laat sudderen tot de bouillon tot de helft ingekookt is (± 1 u.).
3
Filter je ingedikte bouillon om de groenten te verwijderen.
4
Giet de bouillon in een ijsblokjesvorm en steek hem in de vriezer. Zo heb je kant-en-klare bouillon om je favoriete gerechten een niveau hoger te tillen!