Zalmrolletjes
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Gluten vrij
Pasen,Romantisch diner
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 6 Porties
- 140 g gerookte zalm
- 200 g zachte kaas Delhaize
- 1 eetlepel fijngehakte kruiden
- 2,5 el rijstazijn
- blaadjes verse veldsla of spinazie
- 1 fijngesneden rode ui
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1993061800218400000
F2012022200183900000
S2015011600013200000
S2009051200121770000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min
- Laat de gesnipperde rode ui een aantal uren marineren in de sushi-azijn.
- Meng de tuinkruiden met de zachte kaas.
- Leg de zalm open en besmeer met de zachte kaas. Kruid met peper en zout en rol op. Dek af en laat enkele uren hard worden in de koelkast of 30 min in de diepvriezer.
- Snij de rol in plakjes.
- Serveer met een beetje rode ui en een blaadje veldsla of spinazie.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Pasen,Romantisch diner
Overig
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1993061800218400000
F2012022200183900000
S2015011600013200000
S2009051200121770000
Laad nog 1 producten