Recept zoekresultatenYoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble
Delhaize logo
  • Yoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble
Yoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble

Yoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 125 ml ahornsiroop
  • 80 g amandelschilfers
  • 4 potjes Griekse natuuryoghurt (4 x 150 g)
  • griessuiker
  • 90 g havermoutvlokken
  • 400 g verse vruchten naar keuze
  • 75 g zonnebloempitten
  • 125 ml ahornsiroop
  • 80 g amandelschilfers
  • 4 potjes Griekse natuuryoghurt (4 x 150 g)
  • griessuiker
  • 90 g havermoutvlokken
  • 400 g verse vruchten naar keuze
  • 75 g zonnebloempitten

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Meng de havermoutvlokken, de amandelen en de zonnebloempitten in een kom. Overgiet met de ahornsiroop en meng goed.
3
Leg bakpapier in een grote ovenschotel (22 x 32 cm). Giet er de bereiding in, druk aan en strijk glad met een vork. Bak in 12 min. goudbruin in de oven. Laat afkoelen.
4
Verdeel het fruit over 4 kommetjes of 4 brede glazen. Giet er de yoghurt op (gesuikerd naar eigen smaak), bedek met in stukjes gebroken crumble en dien meteen op.
5
Met de aangegeven hoeveelheden bekom je een grote crumblereep: verpak de crumble in aluminiumfolie of in een metalen doos, zo kan je ‘m zonder problemen enkele dagen bewaren en ook op voorhand bakken voor een hele week.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Meng de havermoutvlokken, de amandelen en de zonnebloempitten in een kom. Overgiet met de ahornsiroop en meng goed.
3
Leg bakpapier in een grote ovenschotel (22 x 32 cm). Giet er de bereiding in, druk aan en strijk glad met een vork. Bak in 12 min. goudbruin in de oven. Laat afkoelen.
4
Verdeel het fruit over 4 kommetjes of 4 brede glazen. Giet er de yoghurt op (gesuikerd naar eigen smaak), bedek met in stukjes gebroken crumble en dien meteen op.
5
Met de aangegeven hoeveelheden bekom je een grote crumblereep: verpak de crumble in aluminiumfolie of in een metalen doos, zo kan je ‘m zonder problemen enkele dagen bewaren en ook op voorhand bakken voor een hele week.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Kids
Brunch
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Esdoorn | Siroop | Bio

Maple Joe®

Esdoorn | Siroop | Bio

250 gr

Bio

€5,89

Amandelen | Schilfers

Vahiné

Amandelen | Schilfers

125 gr

€6,75

Yoghurt | Vol | Ongesuikerd

Inex

Yoghurt | Vol | Ongesuikerd

50 cl

€1,79

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Ontbijtgranen |Naturel | Havermout

Quaker

Ontbijtgranen |Naturel | Havermout

450 gr

€3,75

Appelen | Mini | Verpakt | 8st | Bio

Delhaize

Appelen | Mini | Verpakt | 8st | Bio

900 gr

Bio

€3,99

Geroosterde Zonnebloemzaden

El Corte Ingles

Geroosterde Zonnebloemzaden

130 gr

€1,29

Totaal:
€24,45