1
Pel en snijd de rode ui in zeer fijne ringen en laat 10 min weken in koud water.
2
Bak de kipfilet in de olijfolie op een zacht vuurtje, laat afkoelen en snijd in fijne reepjes.
3
Snijd de slablaadjes in reepjes, halveer de kerstomaatjes en hak de rode pepertje(s) fijn.
4
Dresseer de wraps: beleg de helft met guacamole, doe er de kip, de cheddar, de reepjes sla, de tomaatjes, het pepertje en de korianderblaadjes bij. Besprenkel met het sap van de limoen en rol op. Verpak de wrap stevig in boterpapier om de vorm te bewaren.
1
Pel en snijd de rode ui in zeer fijne ringen en laat 10 min weken in koud water.
2
Bak de kipfilet in de olijfolie op een zacht vuurtje, laat afkoelen en snijd in fijne reepjes.
3
Snijd de slablaadjes in reepjes, halveer de kerstomaatjes en hak de rode pepertje(s) fijn.
4
Dresseer de wraps: beleg de helft met guacamole, doe er de kip, de cheddar, de reepjes sla, de tomaatjes, het pepertje en de korianderblaadjes bij. Besprenkel met het sap van de limoen en rol op. Verpak de wrap stevig in boterpapier om de vorm te bewaren.