Worstenbroodje met spinazie
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 worsten
- 4 plakjes bladerdeeg
- 4 sneetjes jonge kaas
- 2 tomaten
- 500 g spinazie
- 1 komkommer
- waterkers
- neutrale olie
- wittewijnazijn
- 1 ei
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Marcassou
Ardense worst | Met look
4 × 200 gr
€17,56
Delhaize
Bladerdeeg
450 gr
€1,39
Delhaize
Fondue | Zwitsers
400 gr
€4,79
Delhaize
Smaaktrostomaat
450 gr
€4,99
Delhaize
Spinazie
2 × 450 gr
€4,58
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99
Delhaize
Tuinkers | Vilt
100 gr
€1,09
Becel
Slaolie | Omega 3 | 10x8ml
50 cl
€3,99
Delhaize
Natuurazijn
1,5 l
€0,55
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Totaal:
€42,02
Begin met koken
Bereidingstijd: 25 min. + 20 min.
- Kook en wring de spinazie uit.
- Bak de worsten in een pan met een beetje vetstof.
- Neem een plakje bladerdeeg en plaats de spinazie, de kaas en de worst in het midden. Rol nadien het gevulde plakje bladerdeeg dicht. Herhaal dit voor de overige worsten. Klop het ei en borstel hiermee de worstenbroodjes in. Zet de worstenbroodjes in de oven gedurende 15 min. op 210°C.
- Terwijl de worstenbroodjes in de oven zitten, maak de salade. Snijd de tomaten en de komkommer in stukjes en voeg er de waterkers aan toe. Maak vervolgens een vinaigrette op basis van olie en wittewijnazijn voor bij de salade.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Marcassou
Ardense worst | Met look
4 × 200 gr
€17,56
Delhaize
Bladerdeeg
450 gr
€1,39
Delhaize
Fondue | Zwitsers
400 gr
€4,79
Delhaize
Smaaktrostomaat
450 gr
€4,99
Delhaize
Spinazie
2 × 450 gr
€4,58
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99
Delhaize
Tuinkers | Vilt
100 gr
€1,09
Becel
Slaolie | Omega 3 | 10x8ml
50 cl
€3,99
Delhaize
Natuurazijn
1,5 l
€0,55
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09