Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenWitte pizza met lente-uitjes en champignons
Delhaize logo
  • Witte pizza met lente-uitjes en champignons

Witte pizza met lente-uitjes en champignons

Witte pizza met lente-uitjes en champignons
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 150 g champignons ‘Gastronomische mix’
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 1 boule de 400 g pizzabol met desem (400 g)
  • 2 bollen mozzarella di bufala
  • 30 g geraspte parmezaan
  • 2 el olijfolie
  • 4 takjes oregano
  • peper
  • 150 g champignons ‘Gastronomische mix’
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 1 boule de 400 g pizzabol met desem (400 g)
  • 2 bollen mozzarella di bufala
  • 30 g geraspte parmezaan
  • 2 el olijfolie
  • 4 takjes oregano
  • peper

Begin met koken

: 20 min. + 20 min. kooktijd + 30 min. rusttijd
1
Haal het pizzadeeg uit de koelkast en open het pak. Laat 30 min op kamertemperatuur rijzen.
2
Verwarm de oven voor op 240°C en haal er het rooster uit. Kort de uien in en snijd ze in fijne, lange plakjes. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een grote braadpan met 1 el olijfolie.
3
Snijd intussen de paddenstoelen in stukken of in dikke, lange plakjes. Haal de uien uit de braadpan, voeg 1 el olie toe en fruit de paddenstoelen op een vrij hoog vuur, tot ze goudbruin zijn.
4
Verdeel het pizzadeeg over een vel bakpapier, volgens de instructies op de verpakking. Scheur de mozzarella in stukken en beleg er het deeg mee. Verdeel de uien en de paddenstoelen over de pizza, bestrooi met plukjes oregano en met parmigiano. Bak de pizza 20 min goudbruin in de oven. Kruid ze met peper en serveer.
1
Haal het pizzadeeg uit de koelkast en open het pak. Laat 30 min op kamertemperatuur rijzen.
2
Verwarm de oven voor op 240°C en haal er het rooster uit. Kort de uien in en snijd ze in fijne, lange plakjes. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een grote braadpan met 1 el olijfolie.
3
Snijd intussen de paddenstoelen in stukken of in dikke, lange plakjes. Haal de uien uit de braadpan, voeg 1 el olie toe en fruit de paddenstoelen op een vrij hoog vuur, tot ze goudbruin zijn.
4
Verdeel het pizzadeeg over een vel bakpapier, volgens de instructies op de verpakking. Scheur de mozzarella in stukken en beleg er het deeg mee. Verdeel de uien en de paddenstoelen over de pizza, bestrooi met plukjes oregano en met parmigiano. Bak de pizza 20 min goudbruin in de oven. Kruid ze met peper en serveer.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Brunch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Portobello | Belgisch
Delhaize Portobello | Belgisch
1 st
2
19
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Pizzadeeg | dun en rond
Herta Pizzadeeg | dun en rond
265 gr
2de tegen -50% Online
2
65
Mozzarella | Bol
Delhaize Mozzarella | Bol
125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
80
Pamesello | Geraspt
Pamesello Pamesello | Geraspt
40 gr
1
59
Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
5 gr
2
95

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Totaal:
€11,27

Deze recepten kan je ook leuk vinden