Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenWitte pizza met lente-uitjes en champignons
Delhaize logo
  • Witte pizza met lente-uitjes en champignons

Witte pizza met lente-uitjes en champignons

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 60 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Vegetarisch
Brunch
Hoofdgerecht
Witte pizza met lente-uitjes en champignons

Ingrediënten voor 2 Porties

2 Porties
  • 150 g champignons ‘Gastronomische mix’
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 1 boule de 400 g pizzabol met desem (400 g)
  • 2 bollen mozzarella di bufala (2 x 125 g)
  • 30 g geraspte parmezaan
  • 2 el olijfolie
  • 4 takjes oregano
  • peper

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Belgische | Portobello | verpakt

Delhaize

Belgische | Portobello | verpakt

1 st

€2,19

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,09

Pizzadeeg | Vers

Delhaize

Pizzadeeg | Vers

260 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Mozzarella | Bol

365

Mozzarella | Bol

125 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,79

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,39

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€13,30

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. + 20 min. kooktijd + 30 min. rusttijd

  1. Haal het pizzadeeg uit de koelkast en open het pak. Laat 30 min op kamertemperatuur rijzen.
  2. Verwarm de oven voor op 240°C en haal er het rooster uit. Kort de uien in en snijd ze in fijne, lange plakjes. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een grote braadpan met 1 el olijfolie.
  3. Snijd intussen de paddenstoelen in stukken of in dikke, lange plakjes. Haal de uien uit de braadpan, voeg 1 el olie toe en fruit de paddenstoelen op een vrij hoog vuur, tot ze goudbruin zijn.
  4. Verdeel het pizzadeeg over een vel bakpapier, volgens de instructies op de verpakking. Scheur de mozzarella in stukken en beleg er het deeg mee. Verdeel de uien en de paddenstoelen over de pizza, bestrooi met plukjes oregano en met parmigiano. Bak de pizza 20 min goudbruin in de oven. Kruid ze met peper en serveer.

Tip: Werk je pizza eventueel af met een beetje rucola of waterkers nadat je ‘m uit de oven hebt gehaald.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Brunch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
  • Witte pizza met lente-uitjes en champignons

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Belgische | Portobello | verpakt

Delhaize

Belgische | Portobello | verpakt

1 st

€2,19

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,09

Pizzadeeg | Vers

Delhaize

Pizzadeeg | Vers

260 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Mozzarella | Bol

365

Mozzarella | Bol

125 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,79

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,39

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€13,30