1
Haal het pizzadeeg uit de koelkast en open het pak. Laat 30 min op kamertemperatuur rijzen.
2
Verwarm de oven voor op 240°C en haal er het rooster uit. Kort de uien in en snijd ze in fijne, lange plakjes. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een grote braadpan met 1 el olijfolie.
3
Snijd intussen de paddenstoelen in stukken of in dikke, lange plakjes. Haal de uien uit de braadpan, voeg 1 el olie toe en fruit de paddenstoelen op een vrij hoog vuur, tot ze goudbruin zijn.
4
Verdeel het pizzadeeg over een vel bakpapier, volgens de instructies op de verpakking. Scheur de mozzarella in stukken en beleg er het deeg mee. Verdeel de uien en de paddenstoelen over de pizza, bestrooi met plukjes oregano en met parmigiano. Bak de pizza 20 min goudbruin in de oven. Kruid ze met peper en serveer.
1
Haal het pizzadeeg uit de koelkast en open het pak. Laat 30 min op kamertemperatuur rijzen.
2
Verwarm de oven voor op 240°C en haal er het rooster uit. Kort de uien in en snijd ze in fijne, lange plakjes. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een grote braadpan met 1 el olijfolie.
3
Snijd intussen de paddenstoelen in stukken of in dikke, lange plakjes. Haal de uien uit de braadpan, voeg 1 el olie toe en fruit de paddenstoelen op een vrij hoog vuur, tot ze goudbruin zijn.
4
Verdeel het pizzadeeg over een vel bakpapier, volgens de instructies op de verpakking. Scheur de mozzarella in stukken en beleg er het deeg mee. Verdeel de uien en de paddenstoelen over de pizza, bestrooi met plukjes oregano en met parmigiano. Bak de pizza 20 min goudbruin in de oven. Kruid ze met peper en serveer.