Garnaalkroketten met kruiden in een amandelkorstje
Gemiddeld, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Breydel
Ham
3 × 150 gr
€12,87
Delhaize
Witloof | Hydro
2 × 650 gr
€6,78
Delhaize
Oud | Block
+/- 200 gr
+/-€3,57
Delhaize
Melk | Verse | Volle | Bio
1 l
€1,99
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Anco
Paneermeel
200 gr
€0,69
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Bereidingstijd: 45 min. + 15 min. baktijd
Tip: Mag de kaassaus iets meer smaak hebben? Pers de gekookte witloofstronken boven de steelpan met de saus uit en meng.
Toon:
Breydel
Ham
3 × 150 gr
€12,87
Delhaize
Witloof | Hydro
2 × 650 gr
€6,78
Delhaize
Oud | Block
+/- 200 gr
+/-€3,57
Delhaize
Melk | Verse | Volle | Bio
1 l
€1,99
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Anco
Paneermeel
200 gr
€0,69
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25