Warme chocolademelk (Sweet Monkey Business, Jaffa, Aztec of Classic Extra)
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5
Ingrediënten voor 2 Porties
- 5 dl plantaardige amandeldrink (Sweet monkey business)
- 100 g witte chocolade Delicata (Sweet monkey business)
- 2 kl pindakaas (Sweet monkey business)
- 5 dl volle melk (Jaffa choco)
- 100 g melkchocolade Delicata (Jaffa choco)
- 1 lange sliert zeste van een biosinaasappel (Jaffa choco)
- 5 dl plantaardige kokosdrink (Aztec drink)
- 100 g pure chocolade ‘Dark’ Delicata (Aztec drink)
- 1 stokje kaneel (Aztec drink)
- 2 rode minipepers (Aztec drink)
- 5 dl volle melk (Classic extra)
- 125 g pure chocolade ‘Extra Dark 70%’ Delicata (Classic extra)
Begin met koken
- Sweet monkey business
Voor 2 kopjes:
5 dl plantaardige amandeldrink + 100 g witte chocolade Delicata + 1 of 2 kl pindakaas.
- Jaffa choco
Voor 2 kopjes:
5 dl volle melk + 100 g melkchocolade Delicata + 1 lange sliert zeste van een biosinaasappel (om te laten trekken).
- Aztec drink
Voor 2 kopjes:
5 dl plantaardige kokosdrink + 100 g pure chocolade ‘Dark’ Delicata + 1 kaneelstokje en 2 overlangs gesneden en ontpitte rode minipepers (om te laten trekken).
- Classic extra
Voor 2 kopjes:
5 dl volle melk + 125 g pure chocolade ‘Extra Dark 70%’ Delicata.