Recept zoekresultatenVollenbak curry met scampi en rijstnoedels
Recept zoekresultatenVollenbak curry met scampi en rijstnoedels
Delhaize logo
  • Vollenbak curry met scampi en rijstnoedels
    Nutri-Score B

Vollenbak curry met scampi en rijstnoedels

Vollenbak curry met scampi en rijstnoedelsB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 kleine paksoi
  • 100 g verse ananas-blokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm verse gember
  • 1 el gele currypasta
  • 1 kl Santa Maria curry-mango
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 dl water
  • 8 takjes koriander
  • 300 g rijstnoedels
  • 5 el olijfolie
  • 24 gepelde scampi
  • 2 zoete aardappelen
  • 1 sjalot
  • 1/2 rood chilipepertje
  • 1 limoen
  • peper en zout
  • 2 kleine paksoi
  • 100 g verse ananas-blokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm verse gember
  • 1 el gele currypasta
  • 1 kl Santa Maria curry-mango
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 dl water
  • 8 takjes koriander
  • 300 g rijstnoedels
  • 5 el olijfolie
  • 24 gepelde scampi
  • 2 zoete aardappelen
  • 1 sjalot
  • 1/2 rood chilipepertje