Vollenbak curry met scampi en rijstnoedels


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 kleine paksoi
- 100 g verse ananas-blokjes
- 1 teentje knoflook
- 1 cm verse gember
- 1 el gele currypasta
- 1 kl Santa Maria curry-mango
- 200 ml kokosmelk
- 1 dl water
- 8 takjes koriander
- 300 g rijstnoedels
- 5 el olijfolie
- 24 gepelde scampi
- 2 zoete aardappelen
- 1 sjalot
- 1/2 rood chilipepertje
- 1 limoen
- peper en zout
- 2 kleine paksoi
- 100 g verse ananas-blokjes
- 1 teentje knoflook
- 1 cm verse gember
- 1 el gele currypasta
- 1 kl Santa Maria curry-mango
- 200 ml kokosmelk
- 1 dl water
- 8 takjes koriander
- 300 g rijstnoedels
- 5 el olijfolie
- 24 gepelde scampi
- 2 zoete aardappelen
- 1 sjalot
- 1/2 rood chilipepertje