Recept zoekresultatenVolkorenpasta met pesto van gegrilde paprika’s
Delhaize logo
  • Volkorenpasta met pesto van gegrilde paprika’s
    A
Volkorenpasta met pesto van gegrilde paprika’sA

Volkorenpasta met pesto van gegrilde paprika’s

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1/2 bussel basilicum
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 350 g volkorenpasta (spirelli)
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • 220 g meli-melo van rode en gele gemarineerde paprika’s
  • 220 g fijne gegrilde en gemarineerde artisjokken
  • zout
  • 1/2 bussel basilicum
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 350 g volkorenpasta (spirelli)
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • 220 g meli-melo van rode en gele gemarineerde paprika’s
  • 220 g fijne gegrilde en gemarineerde artisjokken
  • zout

Begin met koken

: 15 min.
1
Kook de pasta beetgaar.
2
Doe ondertussen de paprika’s met de olie uit het schaaltje in de beker van de mixer of de hakmolen. Voeg de parmezaan en de pijnboompitten toe. Mix tot een gladde pesto. Breng op smaak met peper en zout.
3
Schep de pesto op de uitgelekte pasta, meng goed, voeg dan de uitgelekte partjes artisjokken toe en het grofgehakte basilicum. Serveer meteen.
4
Dit gerecht kan je ook koud serveren. Spoel, in dit geval, de pasta eerst heel goed onder koud water en doe er dan de pesto bij.
1
Kook de pasta beetgaar.
2
Doe ondertussen de paprika’s met de olie uit het schaaltje in de beker van de mixer of de hakmolen. Voeg de parmezaan en de pijnboompitten toe. Mix tot een gladde pesto. Breng op smaak met peper en zout.
3
Schep de pesto op de uitgelekte pasta, meng goed, voeg dan de uitgelekte partjes artisjokken toe en het grofgehakte basilicum. Serveer meteen.
4
Dit gerecht kan je ook koud serveren. Spoel, in dit geval, de pasta eerst heel goed onder koud water en doe er dan de pesto bij.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 547; energie (kCal): 130; vetten (g): 3,5; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 17,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 468,26
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 547; energie (kCal): 130; vetten (g): 3,5; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 17,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 468,26
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Veggie - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Basilicum

Delhaize

Kruiden | Basilicum

16 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,73

Pamesello | Geraspt

Pamesello

Pamesello | Geraspt

2 × 40 gr

€3,30

Pasta | Spaghetti n.5

Barilla

Pasta | Spaghetti n.5

500 gr

€1,89

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

90 gr

€6,39

Paprika | Rood

Delhaize

Paprika | Rood

220 gr

€2,05

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€14,71