Vleesbrood met twee soorten mosterd en witloofstoemp


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g varkens- en kalfsgehakt met kruiden
- 1 ei
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes peterselie
- 50 g paneermeel
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- Peper
- 650 g witloof
- 1/2 citroen
- 800 g dikke, bloemige aardappelen
- 2 dl melk
- 50 g boter
- geraspte nootmuskaat
- peper en zout
- 2 dl lichte room
- 19 cl kalfsbouillon
- 1 el mosterd van Dijon
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 800 g varkens- en kalfsgehakt met kruiden
- 1 ei
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes peterselie
- 50 g paneermeel
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- Peper
- 650 g witloof
- 1/2 citroen
- 800 g dikke, bloemige aardappelen
- 2 dl melk
- 50 g boter
- geraspte nootmuskaat
- peper en zout