Vleesbrood en wortelen met hazelnoten


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g varkens- en kalfsgehakt zonder
- 2 eieren
- 2 sjalotten
- 50 g paneermeel
- 1/2 el mosterd
- 20 g boter
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes tijm
- 1/2 kl nootmuskaat
- 1 bussel wortelen (voor de wortelen)
- 2 sjalotten (voor de wortelen)
- 25 g hazelnoten (voor de wortelen)
- 3 el water (voor de wortelen)
- 10 g boter (voor de wortelen)
- 2 takjes tijm (voor de wortelen)
- peper en zout (voor de wortelen)
- peper en zout
- 800 g varkens- en kalfsgehakt zonder
- 2 eieren
- 2 sjalotten
- 50 g paneermeel
- 1/2 el mosterd
- 20 g boter
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes tijm
- 1/2 kl nootmuskaat
- 1 bussel wortelen (voor de wortelen)
- 2 sjalotten (voor de wortelen)
- 25 g hazelnoten (voor de wortelen)
- 3 el water (voor de wortelen)
- 10 g boter (voor de wortelen)
- 2 takjes tijm (voor de wortelen)