Vispannetjes met kreeft en grijze garnalen
door Sofie Dumont


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 900 g filets van vastkokende vis (zeebarbeel, tong, zeewolf, zeeduivel …)
- 750 grote gekookte kreeft van 750 g
- 300 g gepelde grijze garnalen
- 1 grote wortelen
- 1 kleine venkel
- 2 grote sjalotten
- 5 dl slagroom met 40% v.g.
- 1 l verse kreeftensoep
- 70 g tomatenconcentraat
- 1,3 dl witte wijn
- 3 el armagnac
- 60 g boter
- 1 kruidentuiltje
- 1 teentje knoflook
- cayennepeper
- peper
- 6 witte rapen (voor de groenten)
- 2 grot sjalot (voor de groenten)
- 6 kleine aardappelen (voor de groenten)
- 12 lente-uitjes (voor de groenten)
- 300 g knolselder (voor de groenten)
- 1 kleine venkel (voor de groenten)
- 6 el olijfolie (voor de groenten)
- peper en zout (voor de groenten)
- 1 citroen bio (voor de dressing)
- 1,5 dl koolzaadolie (voor de dressing)
- 1 teentje knoflook (voor de dressing)
- 4 takjes bladpeterselie (voor de dressing)
- peper en zout (voor de vinaigrette)
- 3 el amandelschilfers (voor de garnituur)
- 100 g zure room (voor de afwerking)
- 1 handvol verse kruiden: dille, bieslook en dragon (voor de garnituur)
- peper en zout (voor de garnituur)
- 900 g filets van vastkokende vis (zeebarbeel, tong, zeewolf, zeeduivel …)
- 750 grote gekookte kreeft van 750 g
- 300 g gepelde grijze garnalen
- 1 grote wortelen
- 1 kleine venkel
- 2 grote sjalotten
- 5 dl slagroom met 40% v.g.
- 1 l verse kreeftensoep
- 70 g tomatenconcentraat
- 1,3 dl witte wijn
- 3 el armagnac
- 60 g boter
- 1 kruidentuiltje
- 1 teentje knoflook
- cayennepeper