1
Meng de chutney, de yoghurt, de mayonaise, de honing en het kerriepoeder. Schep voor 6 porties 1 el van deze saus op de bodem van elk glaasje.
2
Leg 2 druiven opzij (voor 6 porties) en snijd ze in kwartjes. Snijd de rest in schijfjes en verdeel over de verrines. Snijd de kippenreepjes in blokjes en schep op de druiven.
3
Verdeel de resterende saus over de glaasjes, dek af en zet koel weg tot voor het opdienen.
4
Hak de amandelen grof, bestrooi er de glaasjes mee. Werk af met de in kwartjes gesneden druiven. Dien fris op.
1
Meng de chutney, de yoghurt, de mayonaise, de honing en het kerriepoeder. Schep voor 6 porties 1 el van deze saus op de bodem van elk glaasje.
2
Leg 2 druiven opzij (voor 6 porties) en snijd ze in kwartjes. Snijd de rest in schijfjes en verdeel over de verrines. Snijd de kippenreepjes in blokjes en schep op de druiven.
3
Verdeel de resterende saus over de glaasjes, dek af en zet koel weg tot voor het opdienen.
4
Hak de amandelen grof, bestrooi er de glaasjes mee. Werk af met de in kwartjes gesneden druiven. Dien fris op.