
Verse pappardelle met waterkers, gegrilde kerstomaten en pijnboompitten


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 eieren (voor de pappardelle)
- 1/2 bussel waterkers (voor de pappardelle)
- 400 g bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo (voor de pappardelle)
- 2 dl olijfolie (voor de pappardelle)
- 2 kl zout (voor de pappardelle)
- 600 g troskerstomaten (voor de saus en de garnituur)
- 100 g pijnboompitten (voor de saus en de garnituur)
- 100 g parmigiano (voor de saus en de garnituur)
- 2 el olijfolie (voor de saus en de garnituur)
- 2 kl ‘Italia Mix’ Market Fresh (voor de saus en de garnituur)
- Peper en zout (voor de saus en de garnituur)
- 4 eieren (voor de pappardelle)
- 1/2 bussel waterkers (voor de pappardelle)
- 400 g bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo (voor de pappardelle)
- 2 dl olijfolie (voor de pappardelle)
- 2 kl zout (voor de pappardelle)
- 600 g troskerstomaten (voor de saus en de garnituur)
- 100 g pijnboompitten (voor de saus en de garnituur)
- 100 g parmigiano (voor de saus en de garnituur)
- 2 el olijfolie (voor de saus en de garnituur)
- 2 kl ‘Italia Mix’ Market Fresh (voor de saus en de garnituur)
- Peper en zout (voor de saus en de garnituur)