Verjaardagstaart met blauwe bessen

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 280 g zelfrijzende bloem (voor het gebak)
- 70 g verse kaas (voor het gebak)
- 200 g kristalsuiker (voor het gebak)
- 50 g boter (voor het gebak)
- 1 afgestreken kl zout (voor het gebak)
- 250 g blauwe bessen (voor de garnituur)
- 250 g verse kaas (voor de garnituur)
- 35 g kristalsuiker (voor de vulling)
- 150 g blauwe bessen (voor het glazuur en de afwerking)
- 250 g verse biokaas (vlootje) (voor het glazuur en de afwerking)
- 250 g mascarpone (voor het glazuur en de afwerking)
- 75 g kristalsuiker (voor het glazuur en de afwerking)
- 12 eieren (voor het gebak)
- 2 eiwitten (voor de garnituur)
- veelkleurige suikerparels (voor het glazuur en de afwerking)
- 280 g zelfrijzende bloem (voor het gebak)
- 70 g verse kaas (voor het gebak)
- 200 g kristalsuiker (voor het gebak)
- 50 g boter (voor het gebak)
- 1 afgestreken kl zout (voor het gebak)
- 250 g blauwe bessen (voor de garnituur)
- 250 g verse kaas (voor de garnituur)
- 35 g kristalsuiker (voor de vulling)
- 150 g blauwe bessen (voor het glazuur en de afwerking)
- 250 g verse biokaas (vlootje) (voor het glazuur en de afwerking)
- 250 g mascarpone (voor het glazuur en de afwerking)
- 75 g kristalsuiker (voor het glazuur en de afwerking)
- 12 eieren (voor het gebak)
- 2 eiwitten (voor de garnituur)
- veelkleurige suikerparels (voor het glazuur en de afwerking)