Veggieballetjes in tomatensaus

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g tofu gehakt (voor de balletjes)
- 2 eieren (voor de balletjes)
- 1 dikke ajuin (voor de balletjes)
- 80 g bloem (voor de balletjes)
- 1 el olijfolie (voor de balletjes)
- 1 teentje knoflook (voor de balletjes)
- 1 handvol verse peterselie (voor de balletjes)
- 1/2 kl tijm (voor de balletjes)
- 1/2 kl komijn (voor de balletjes)
- 1 kl koriander (voor de balletjes)
- peper
- 1 ajuin (voor de tomatensaus)
- 3 blikken gepelde tomaten (voor de tomatensaus)
- 1 kl suiker (voor de tomatensaus)
- 1/2 blokje groentebouillon (voor de tomatensaus)
- 1 kl olijfolie (voor de tomatensaus)
- 1 teentje knoflook (voor de tomatensaus)
- verse basilicum (voor de tomatensaus)
- kruiden naar keuze: komijn, koriander, tijm, oregano, basilicum, … (voor de tomatensaus)
- 400 g tofu gehakt (voor de balletjes)
- 2 eieren (voor de balletjes)
- 1 dikke ajuin (voor de balletjes)
- 80 g bloem (voor de balletjes)
- 1 el olijfolie (voor de balletjes)
- 1 teentje knoflook (voor de balletjes)
- 1 handvol verse peterselie (voor de balletjes)
- 1/2 kl tijm (voor de balletjes)
- 1/2 kl komijn (voor de balletjes)
- 1 kl koriander (voor de balletjes)
- peper
- 1 ajuin (voor de tomatensaus)
- 3 blikken gepelde tomaten (voor de tomatensaus)
- 1 kl suiker (voor de tomatensaus)
- 1/2 blokje groentebouillon (voor de tomatensaus)