Veggie pita
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Kids,Moederdag
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 350 g assortiment gegrilde groenten
- 2 eetlepels biomayonaise
- 1 bionatuuryoghurt
- 4 biopitabroodjes
- 6 eetlepels citroengrassaus
- 125 g rauwkostmengeling
- 4 slaharten
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2015110603612100000
S2000040600010580000
F2011011900108900000
S2009121608000580000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Doe de gegrilde groenten in een pan en verwarm ze op een zacht vuurtje.
- Meng de citroengrassaus met de yoghurt en de mayonaise.
- Maak de bladeren van de slaharten los.
- Verwarm de pitabroodjes in een broodrooster. Snijd het tipje eraf en doe ze voorzichtig open. Vul ze afwisselend met de gegrilde groenten en de rauwkostmengeling.
- Garneer de borden met de slabladeren en de saus en dien op.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Kids,Moederdag
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2015110603612100000
S2000040600010580000
F2011011900108900000
S2009121608000580000
Laad nog 2 producten