Vegetarische one pot lasagne met mozzarella en ricotta

Makkelijk
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 cubes Knorr bouillon met groenten
- 1 courgette
- 2 grote wortelen
- 1 ui
- 1 groot teentje knoflook
- 690 g passata
- 4 takjes tijm
- 4 takjes basilicum
- 250 g lasagnevellen
- 250 g ricotta
- 2 bollen mozzarella di bufala
- 40 g geraspte parmezaan
- 2 dl room 20%
- 1 niet te dikke aubergine (ong. 350 g)
- 5 el olijfolie
- Espelette peper
- Peper
- zout
- 3 cubes Knorr bouillon met groenten
- 1 courgette
- 2 grote wortelen
- 1 ui
- 1 groot teentje knoflook
- 690 g passata
- 4 takjes tijm
- 4 takjes basilicum
- 250 g lasagnevellen
- 250 g ricotta
- 2 bollen mozzarella di bufala
- 40 g geraspte parmezaan
- 2 dl room 20%
- 1 niet te dikke aubergine (ong. 350 g)
- 5 el olijfolie