1
Kruid de varkenslapjes met zout en peper, haal ze door de bloem en schud er het teveel aan bloem af. Dompel ze in de losgeklopte en gekruide eieren. Wentel ze vervolgens in panko en duw lichtjes aan zodat het paneermeel goed hecht.
2
Dien op met BBQ-saus, basmatirijst en een rijke salade van little gem-harten, kerstomaten, met dressing naar keuze.
3
Servez avec de la sauce BBQ, du riz basmati et une salade généreuse composée de cœurs de little gem, de tomates cerises et de vinaigrette au choix.
1
Kruid de varkenslapjes met zout en peper, haal ze door de bloem en schud er het teveel aan bloem af. Dompel ze in de losgeklopte en gekruide eieren. Wentel ze vervolgens in panko en duw lichtjes aan zodat het paneermeel goed hecht.
2
Dien op met BBQ-saus, basmatirijst en een rijke salade van little gem-harten, kerstomaten, met dressing naar keuze.
3
Servez avec de la sauce BBQ, du riz basmati et une salade généreuse composée de cœurs de little gem, de tomates cerises et de vinaigrette au choix.