Recept zoekresultatenVarkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen
Delhaize logo
  • Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen
Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen

Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 4 biologische varkenskoteletten
  • 500 g biowortelen
  • 500 g bio-uien
  • 750 g biofrietaardappelen
  • 1 el biologische Luikse siroop
  • 200 ml biokalfsbouillon
  • 1 kl biomosterd
  • 6 el bio olijfolie
  • 80 g boter bio
  • 3 teentjes bioknoflook
  • 4 takjes biotijm in pot
  • 4 takjes biorozemarijn in pot
  • peper
  • 4 biologische varkenskoteletten
  • 500 g biowortelen
  • 500 g bio-uien
  • 750 g biofrietaardappelen
  • 1 el biologische Luikse siroop
  • 200 ml biokalfsbouillon
  • 1 kl biomosterd
  • 6 el bio olijfolie
  • 80 g boter bio
  • 3 teentjes bioknoflook
  • 4 takjes biotijm in pot
  • 4 takjes biorozemarijn in pot
  • peper

Begin met koken

: 50 min.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de wortelen en meng ze in een ovenschaal met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout en takjes tijm. Meng in een andere schaal de in vier gesneden aardappelen met 4 el olijfolie, de volledige ongepelde teentjes knoflook, rozemarijn, peper en zout. Bak de 2 schalen 40 minuten in de oven.
2
Snij ondertussen de uien in halve ringen, niet te dun. Bak ze op matig vuur met 50 g boter tot ze goudbruin zijn. Voeg de kalfsbouillon, Luikse siroop en mosterd toe. Zet het vuur zeer laag. Kruid bij.
3
15 min voor het einde van de baktijd van de 2 ovenschalen, bakt u de varkenskoteletten op middelhoog vuur in een grote koekenpan met de rest van de boter, peper en zout,
4
Serveer het vlees met de uiensaus, samen met de geroosterde aardappelen en wortelen.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de wortelen en meng ze in een ovenschaal met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout en takjes tijm. Meng in een andere schaal de in vier gesneden aardappelen met 4 el olijfolie, de volledige ongepelde teentjes knoflook, rozemarijn, peper en zout. Bak de 2 schalen 40 minuten in de oven.
2
Snij ondertussen de uien in halve ringen, niet te dun. Bak ze op matig vuur met 50 g boter tot ze goudbruin zijn. Voeg de kalfsbouillon, Luikse siroop en mosterd toe. Zet het vuur zeer laag. Kruid bij.
3
15 min voor het einde van de baktijd van de 2 ovenschalen, bakt u de varkenskoteletten op middelhoog vuur in een grote koekenpan met de rest van de boter, peper en zout,
4
Serveer het vlees met de uiensaus, samen met de geroosterde aardappelen en wortelen.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Geroosterde varkensrib

Delhaize

Geroosterde varkensrib

4 × +/- 150 gr

+/-€15,76

Wortelen | Fijn

Delhaize

Wortelen | Fijn

500 gr

€1,99

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Luikse siroop

Meurens

Luikse siroop

450 gr

€2,69

Fond | Kalf | Bruin

Delhaize

Fond | Kalf | Bruin

22 cl

€3,99

Saus | Mosterd

Devos & Lemmens

Saus | Mosterd

30 cl

€2,05

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,39

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€44,07