Recept zoekresultatenVarkenshaasje met vijgen en gevulde portobello
Recept zoekresultatenVarkenshaasje met vijgen en gevulde portobello
Delhaize logo
  • Varkenshaasje met vijgen en gevulde portobello

Varkenshaasje met vijgen en gevulde portobello

Varkenshaasje met vijgen en gevulde portobello
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 kleine aardappelen
  • 4 portobello paddenstoelen
  • 40 ml Solo Bakken en Braden Vloeibaar
  • 1 kleine sjalot, gesnipperd
  • 2 takjes tijm, blaadjes gerist
  • 50 g Gorgonzola
  • 50 g walnoten, gehakt
  • 4 el maïsolie
  • 2 el frambozenazijn
  • 100 g veldsla
  • 600 g varkenshaasje
  • 2 gedroogde vijgen
  • 50 g walnoten bio
  • 1 el balsamicoazijn
  • 4 kleine aardappelen
  • 4 portobello paddenstoelen
  • 40 ml Solo Bakken en Braden Vloeibaar
  • 1 kleine sjalot, gesnipperd
  • 2 takjes tijm, blaadjes gerist
  • 50 g Gorgonzola
  • 50 g walnoten, gehakt
  • 4 el maïsolie
  • 2 el frambozenazijn
  • 100 g veldsla
  • 600 g varkenshaasje
  • 2 gedroogde vijgen
  • 50 g walnoten bio
  • 1 el balsamicoazijn