Recept zoekresultatenTortilla met sluimererwten en tapenade
Recept zoekresultatenTortilla met sluimererwten en tapenade
Delhaize logo
  • Tortilla met sluimererwten en tapenade

Tortilla met sluimererwten en tapenade

Tortilla met sluimererwten en tapenade
Makkelijk
< 30 min.
2/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 doosje sluimererwten
  • 100 g parmezaan Grana Padano
  • 1 kg aardappelen Nicola
  • 6 eieren
  • 2 ajuinen
  • 1 trio van sla
  • 2 el olijfolie
  • 1 el trio pomodori
  • 1 doosje sluimererwten
  • 100 g parmezaan Grana Padano
  • 1 kg aardappelen Nicola
  • 6 eieren
  • 2 ajuinen
  • 1 trio van sla
  • 2 el olijfolie
  • 1 el trio pomodori

Begin met koken

: 20 min
  1. 1
    Schil de aardappeltjes en snij ze in schijfjes. Hak de ajuinen fijn. Kruid met peper en zout en bak alles samen met een flinke scheut olijfolie.
  2. 2
    Snij de sluimererwten in stukjes en doe in de pan bij de aardappelen. Laat verder sudderen.
  3. 3
    Breek de eieren en klop ze samen tot ze schuimen. Kruid ze goed met peper en zout. Voeg er de geraspte kaas bij. Wanneer de aardappelen gaar zijn giet je er het mengsel over. Kruid met peper en zout. Laat de tortilla met het deksel op de pan op matig vuur bakken.
  4. 4
    Wanneer je ziet dat de eieren gebakken zijn, leg je een grote plaat of groot bord omgekeerd op de pan. Draai alles samen om zodat de tortilla op de schotel ligt. Schuif hem opnieuw in de pan en bak hem nog even aan de andere kant. Haal de tortilla op dezelfde manier terug uit de pan, en serveer hem met de gekruide salade en de trio pomodori.
  1. 1
    Schil de aardappeltjes en snij ze in schijfjes. Hak de ajuinen fijn. Kruid met peper en zout en bak alles samen met een flinke scheut olijfolie.
  2. 2
    Snij de sluimererwten in stukjes en doe in de pan bij de aardappelen. Laat verder sudderen.
  3. 3
    Breek de eieren en klop ze samen tot ze schuimen. Kruid ze goed met peper en zout. Voeg er de geraspte kaas bij. Wanneer de aardappelen gaar zijn giet je er het mengsel over. Kruid met peper en zout. Laat de tortilla met het deksel op de pan op matig vuur bakken.
  4. 4
    Wanneer je ziet dat de eieren gebakken zijn, leg je een grote plaat of groot bord omgekeerd op de pan. Draai alles samen om zodat de tortilla op de schotel ligt. Schuif hem opnieuw in de pan en bak hem nog even aan de andere kant. Haal de tortilla op dezelfde manier terug uit de pan, en serveer hem met de gekruide salade en de trio pomodori.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Diner
Lente,Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Delhaize Peulen
    200 gr
    2
    09
  • Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    85
  • Delhaize Aardappel | Vastkokend 1kg
    1 kg
    2
    79
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
  • Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    99
  • Delhaize Sla | Ijsberg | Verpakt
    1 st
    1
    19
  • Patak's Saus | Curry | Tandoori
    450 gr
    2
    79
  • Reeds in je keuken

  • Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39

Totaal:

€15,69

Deze recepten kan je ook leuk vinden