Tonggoujonnettes, aardappelsalade met radijzen en remouladesaus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g tongfilets
- 2 hele eieren
- 2 eierdooier
- 1 bosje radijzen
- 2 lente-uien
- 2 citroenen
- 1 bussel bieslook
- 4 takjes tijm
- 1 kg Charlotte-aardappelen
- 1 dl witte azijn
- 2 el kristalsuiker
- 250 g paneermeel
- 50 g bloem
- 100 g uien in azijn
- 100 g extra fijne augurken op azijn
- 1 bolle el mosterd
- 3 dl slaolie
- 1 een frituurpan
- peper
- zout
- 600 g tongfilets
- 2 hele eieren
- 2 eierdooier
- 1 bosje radijzen
- 2 lente-uien
- 2 citroenen
- 1 bussel bieslook
- 4 takjes tijm
- 1 kg Charlotte-aardappelen
- 1 dl witte azijn
- 2 el kristalsuiker
- 250 g paneermeel
- 50 g bloem
- 100 g uien in azijn
- 100 g extra fijne augurken op azijn