Tomatencoulis
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 3 Porties
- 1 ui
- 1 kg cœur de bœuftomaten of andere vleestomaten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 teentje knoflook
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1990053100395800000
F2002111400321800000
F2021022500077600000
Reeds in je keuken
S1993092200006500000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 25 min. + 1 u afkoeltijd
- Snijd de tomaten in 4 en haal er met je vingers de pitjes uit. Hak de ui fijn en pers de knoflook.
- Fruit de knoflook en de ui in de olijfolie en voeg de tomaten en de rozemarijn toe. Breng aan de kook en houd aan het kookpunt tot de tomaten gesmolten en zacht zijn.
- Laat afkoelen en haal door de passe-vite of mix.
- Doe de coulis in gesteriliseerde glazen bokalen en bewaar op een koele, donkere plek.
Kooktip
- 1 portie = 1 bokaal van 350 g.
- Heerlijk op een toast, boterham of bij mozzarella.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Overig
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1990053100395800000
F2002111400321800000
F2021022500077600000
Reeds in je keuken
S1993092200006500000
Laad nog 1 producten