Recept zoekresultatenToasts met bayonneham en tapenade van artisjok
Delhaize logo
  • Toasts met bayonneham en tapenade van artisjok
    D

Toasts met bayonneham en tapenade van artisjok

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Eindejaar,Romantisch diner
Hapjes
Toasts met bayonneham en tapenade van artisjokD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 110 g toasts
  • 90 g Romana-artisjokken
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 100 g Bayonneham
  • rucolasla
  • 4 eetlepels olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Toast | Mini
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    80 gr
    9,88 €/kg
    €0,79
    S1980070200044450000
  • Artisjokken | Romana
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2013021400346800000
  • Pijnboompitten | Bio
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    120 gr
    60,75 €/kg
    €7,29
    S2021011800496020000
  • Bayonneham | Sneden
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    120 gr
    31,58 €/kg
    €3,79
    F2016030100528800000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min.

    1. Giet de artisjokken af en vermeng ze met de olijfolie.
    2. Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan. Snij de ham in stukken.
    3. Beleg de toasts met de tapenade van artisjok, een sneetje ham en de rucola. Werk af met pijnboompitten.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1274; energie (kCal): 305; vetten (g): 17,9; verzadigde vetten (g): 3,3; koolhydraten (g): 24,5; suikers (g): 3,4; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 12,1; zout (g): 1,9. Energie (kcal/portie): 312,62
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Eindejaar,Romantisch diner
    Brunch
    Hapjes
    • Toasts met bayonneham en tapenade van artisjok
      D

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Toast | Mini
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    80 gr
    9,88 €/kg
    €0,79
    S1980070200044450000
  • Artisjokken | Romana
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2013021400346800000
  • Pijnboompitten | Bio
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    120 gr
    60,75 €/kg
    €7,29
    S2021011800496020000
  • Bayonneham | Sneden
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    120 gr
    31,58 €/kg
    €3,79
    F2016030100528800000