Toast met carpaccio en kwarteleieren
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldPasen
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 16 Porties
- 8 plukjes kervel
- 16 kwarterleieren
- 75 g Parijse champignons
- 240 g rundercarpaccio
- 1 stokbrood
- 50 g zachte boter
- zout
- peper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1990030100272480000
F2009100900598710000
S2015101600399030000
F2002061200513400000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
- Snij 16 fijne sneden stokbrood. Maak de champignons schoon en dep ze zorgvuldig droog. Snij ze in schijfjes.
- Verhit de helft van de boter in een grote braadpan en bak hierin de kwarteleieren als spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
- Bestrijk de schijfjes strokbrood met de rest van de boter. Beleg de broodschijfjes met de carpaccio, een gebakken kwartelei en tot slot enkele schijfjes champignons.
- Versier met enkele plukjes kervel en dien onmiddellijk op.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Pasen
Overig
Lente
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1990030100272480000
F2009100900598710000
S2015101600399030000
F2002061200513400000
Laad nog 3 producten