The Anejo & Ginger cocktail
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Dranken
Ingrediënten voor 1 Porties
1 Porties
- 3 cl ananassap
- 3 cl vers sinaasappelsap
- 2 cl gembersiroop 'Monin'
- 6 cl Brugal Añejo
- ijsblokjes
- 2 cm gember
- 1 sinaasappel
- 1 granaatappel
Ingrediënten voor 1 personen
Toon:
Delhaize
Vers | Ananassap
50 cl
€2,29
Delhaize
Vers geperst sap | Sinaasappel
25 cl
€1,49
Captain Morgan
Rum | Spiced Gold
70 cl
€18,65
Delhaize
Ice crush premium
2 kg
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Delhaize
Granaatappel
250 gr
€1,79
Totaal:
€34,69
Begin met koken
- Doe het ananassap en het sinaasappelsap samen met de gembersiroop en de Brugal Añejo in een met ijs gevulde shaker.
- Schud krachtig en zeef de cocktail in een met ijs gevuld tumblerglas.
- Garneer met sneetjes gember, sinaasappel en granaatappelpitjes.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Overig
Lente,Zomer
Dranken
Ingrediënten voor 1 personen
Toon:
Delhaize
Vers | Ananassap
50 cl
€2,29
Delhaize
Vers geperst sap | Sinaasappel
25 cl
€1,49
Captain Morgan
Rum | Spiced Gold
70 cl
€18,65
Delhaize
Ice crush premium
2 kg
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Delhaize
Granaatappel
250 gr
€1,79