The Anejo & Ginger cocktail
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Dranken
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 3 cl ananassap
- 3 cl vers sinaasappelsap
- 2 cl gembersiroop 'Monin'
- 6 cl Brugal Añejo
- ijsblokjes
- 2 cm gember
- 1 sinaasappel
- 1 granaatappel
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2016061603655570000
S2018113000134490000
F2012091400345920000
F1986053100324600000
Begin met koken
- Doe het ananassap en het sinaasappelsap samen met de gembersiroop en de Brugal Añejo in een met ijs gevulde shaker.
- Schud krachtig en zeef de cocktail in een met ijs gevuld tumblerglas.
- Garneer met sneetjes gember, sinaasappel en granaatappelpitjes.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Overig
Lente,Zomer
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2016061603655570000
S2018113000134490000
F2012091400345920000
F1986053100324600000