• Thaise gele curry met venkel, courgette, wortel en Greenway groenteballetjes

Thaise gele curry met venkel, courgette, wortel en Greenway groenteballetjes

Thaise gele curry met venkel, courgette, wortel en Greenway groenteballetjes
Makkelijk
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 450 ml kokosmelk
  • 200 g Greenway groenteballetjes
  • 1 kl thaise gele currypasta
  • 3 stuks limoenblad (kaffir lime)
  • 1 el suiker
  • 1 el groentebouillon (poeder of blokje)
  • 1 kl kurkuma
  • olijfolie
  • 2 venkels
  • 1 courgette
  • 2 wortelen
  • verse koriander (voor de versiering)
  • pindanootje (voor de versiering)
  • kerstomaatje (voor de versiering)
  • limoen (voor de afwerking)
  • 450 ml kokosmelk
  • 200 g Greenway groenteballetjes
  • 1 kl thaise gele currypasta
  • 3 stuks limoenblad (kaffir lime)
  • 1 el suiker
  • 1 el groentebouillon (poeder of blokje)
  • 1 kl kurkuma
  • olijfolie
  • 2 venkels
  • 1 courgette
  • 2 wortelen
  • verse koriander (voor de versiering)
  • pindanootje (voor de versiering)
  • kerstomaatje (voor de versiering)
  • limoen (voor de afwerking)

Begin met koken

:
  1. 1
    Stoof de groentjes beetgaar in wat vetstof met een beetje water en met gesloten deksel.
  2. 2
    Meng hierbij de currypasta, de limoenblaadjes, de suiker, de bouillon, kurkuma en de kokosmelk en laat even sudderen.
  3. 3
    Bak de Greenway groenteballetjes in een pan of oven en voeg ze bij de curry.
  4. 4
    Versier met verse koriander, geroosterde pindanootjes, halve kerstomaatjes en een partje limoen.
  1. 1
    Stoof de groentjes beetgaar in wat vetstof met een beetje water en met gesloten deksel.
  2. 2
    Meng hierbij de currypasta, de limoenblaadjes, de suiker, de bouillon, kurkuma en de kokosmelk en laat even sudderen.
  3. 3
    Bak de Greenway groenteballetjes in een pan of oven en voeg ze bij de curry.
  4. 4
    Versier met verse koriander, geroosterde pindanootjes, halve kerstomaatjes en een partje limoen.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vegan
Vaderdag
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Suzi Wan Kokosnotenmelk
    50 cl
  • Delhaize Balletjes | Veggie
    200 gr
  • Delhaize Curry | Pasta | Rood
    110 gr
  • Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
  • Delhaize Suiker | Fijn | Kristal
    1 kg
  • Knorr Bouillon Original | Groenten | 12 Bouillonblokjes
    120 gr
  • Santa Maria Kruiden | Kurkuma | Gemalen
    35 gr
    2de tegen -60%
  • Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
  • Delhaize Venkel
    2 × 500 gr
  • Delhaize Courgette
    1 st
  • Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
    1 st
  • Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    2de tegen -60%
  • Duyvis Paprika | Nuts | Nootjes
    200 gr
    500 punten voor 5
  • Delhaize Kerstomaten | Rood
    250 gr
    3 voor €5
  • Delhaize Limoen | 1 st
    1 st

Totaal:

€35,94

Deze recepten kan je ook leuk vinden