Recept zoekresultatenTerrine van everzwijn met pistachenoten
Recept zoekresultatenTerrine van everzwijn met pistachenoten
Delhaize logo
  • Terrine van everzwijn met pistachenoten
    A

Terrine van everzwijn met pistachenoten

Terrine van everzwijn met pistachenotenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 een klein spekzwoerd
  • 10 cl armagnac
  • 1 ei
  • 800 g everzwijnstoofvlees
  • 60 g gedopte pistachenoten
  • 5 grote gelatineblaadjes (15 g)
  • 6 jeneverbessen
  • 1 kruidentuiltje
  • peper
  • 1 sjalot
  • 250 g varkensgehakt van het keelstuk (te bestellen)
  • 1 vetarm vleesbouillonblokje
  • 35 cl witte wijn
  • 1 wortel
  • 50 cl water
  • 1 een klein spekzwoerd
  • 10 cl armagnac
  • 1 ei
  • 800 g everzwijnstoofvlees
  • 60 g gedopte pistachenoten
  • 5 grote gelatineblaadjes (15 g)
  • 6 jeneverbessen
  • 1 kruidentuiltje
  • peper
  • 1 sjalot
  • 250 g varkensgehakt van het keelstuk (te bestellen)
  • 1 vetarm vleesbouillonblokje
  • 35 cl witte wijn
  • 1 wortel
  • 50 cl water