Tartaar van mango met limoensorbet

Makkelijk
< 30 min.
3/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- verse munt
- 4 bollen limoensorbet
- 2 passievruchten
- 1 mango
- verse munt
- 4 bollen limoensorbet
- 2 passievruchten
- 1 mango
Begin met koken
- 1Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- 2Snipper de verse munt fijn en vermeng met de mangoblokjes.
- 3Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees uit.
- 4Verdeel de mangotartaar over de borden, schep een bol limoensorbet op de tartaar en werk af met enkele takjes munt en het vruchtvlees van de passievruchten.
- 1Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- 2Snipper de verse munt fijn en vermeng met de mangoblokjes.
- 3Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees uit.
- 4Verdeel de mangotartaar over de borden, schep een bol limoensorbet op de tartaar en werk af met enkele takjes munt en het vruchtvlees van de passievruchten.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids
Overig
Dessert
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
- Citroen sorbet4 bollen
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Delhaize Munt | Verpakt20 gr49
- Delhaize Passievruchten | Verpakt per 66 st29
- Delhaize Mango1 st99


