Overslaan

Tartaar van mango met limoensorbet

Tartaar van mango met limoensorbet
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • verse munt
  • 4 bollen limoensorbet
  • 2 passievruchten
  • 1 mango
  • verse munt
  • 4 bollen limoensorbet
  • 2 passievruchten
  • 1 mango

Begin met koken

  1. 1
    Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  2. 2
    Snipper de verse munt fijn en vermeng met de mangoblokjes.
  3. 3
    Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees uit.
  4. 4
    Verdeel de mangotartaar over de borden, schep een bol limoensorbet op de tartaar en werk af met enkele takjes munt en het vruchtvlees van de passievruchten.
  1. 1
    Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  2. 2
    Snipper de verse munt fijn en vermeng met de mangoblokjes.
  3. 3
    Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees uit.
  4. 4
    Verdeel de mangotartaar over de borden, schep een bol limoensorbet op de tartaar en werk af met enkele takjes munt en het vruchtvlees van de passievruchten.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids
Overig
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Citroen sorbet
    4 bollen

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Munt | Verpakt
    20 gr
  • Delhaize Passievruchten | Verpakt per 6
    6 st
  • Delhaize Mango
    1 st

Totaal:

€6,77

Deze recepten kan je ook leuk vinden