• Tajine van gehaktballetjes met gekaramelliseerde uien, olijven en sperziebonen
    Nutri-Score B

Tajine van gehaktballetjes met gekaramelliseerde uien, olijven en sperziebonen

Tajine van gehaktballetjes met gekaramelliseerde uien, olijven en sperziebonenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 350 g bio gekruid rundsgehakt (voor de balletjes)
  • 1 ei (voor de balletjes)
  • 1/2 ui (voor de balletjes)
  • 1/2 biocitroen (voor de balletjes)
  • 1/2 bussel basilicum (voor de balletjes)
  • 25 g pijnboompitten (voor de balletjes)
  • 25 g gemarineerde tomaten (voor de balletjes)
  • 25 g parmigiano (voor de balletjes)
  • 15 g paneermeel (voor de balletjes)
  • 250 g fijne sperziebonen (voor de saus en garnituren)
  • 500 g uien (voor de saus en garnituren)
  • 2 citroenen (voor de saus en garnituren)
  • 100 g bio zwarte kalamata olijven (voor de saus en garnituren)
  • 2 dl blanke kippenfond (voor de saus en garnituren)
  • 1 kl gemalen komijn (voor de saus en garnituren)
  • 2 kl gemalen koriander (voor de saus en garnituren)
  • 4 el olijfolie (voor de saus en garnituren)
  • peper (voor de saus en garnituren)
  • zout (voor de saus en garnituren)
  • 350 g bio gekruid rundsgehakt (voor de balletjes)
  • 1 ei (voor de balletjes)
  • 1/2 ui (voor de balletjes)
  • 1/2 biocitroen (voor de balletjes)
  • 1/2 bussel basilicum (voor de balletjes)
  • 25 g pijnboompitten (voor de balletjes)
  • 25 g gemarineerde tomaten (voor de balletjes)
  • 25 g parmigiano (voor de balletjes)
  • 15 g paneermeel (voor de balletjes)
  • 250 g fijne sperziebonen (voor de saus en garnituren)
  • 500 g uien (voor de saus en garnituren)
  • 2 citroenen (voor de saus en garnituren)
  • 100 g bio zwarte kalamata olijven (voor de saus en garnituren)
  • 2 dl blanke kippenfond (voor de saus en garnituren)
  • 1 kl gemalen komijn (voor de saus en garnituren)