Tagliatelle met gerookte kip, pesto en gegrilde groenten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Kids,Moederdag
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 300 g dunne plakjes gerookte kipfilet met Italiaanse smaken
- 100 g verse pesto
- 350 g tagliatelle
- 300 g diepgevroren gegrilde aubergines in plakjes
- 220 g gegrilde gele en rode paprika’s in olie
- geraspte parmezaan om erbij te serveren
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- peper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009090200596410000
F2021052700081400000
F1994071200286200000
S2015110603612080000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 minuten
- Kook de pasta “al dente” (zie verpakking).
- Snij ondertussen de (ontdooide) aubergineplakjes in repen en de uitgelekte paprika’s in grote vierkante stukken. Verwarm 2 eetlepels olie uit het schaaltje van de paprika’s in een grote, diepe pan. Voeg de plakjes kip en de groenten toe, laat alles 2 min. op vrij hoog vuur bakken.
- Giet de gare pasta af, doe de pasta terug in de kookpan (van het vuur), doe er de pesto bij en meng goed.
- Dien meteen op met de kip en de gegrilde groenten en met de pijnboompitten. Serveer de geraspte parmezaan apart.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Kids,Moederdag
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009090200596410000
F2021052700081400000
F1994071200286200000
S2015110603612080000
Laad nog 4 producten