1
Snij de Romeinse sla in reepjes. Ontpit en snij de tomaten in blokjes. Spoel en pluk de zeebanaantjes van de steeltjes. Snij de limoen in partjes.
2
Meng de olie en de specerijen in een sauteuse (van het vuur). Voeg de in blokjes gesneden koolvis toe en meng goed. Laat ze enkele minuten al roerend op een vrij hoog vuur bakken.
3
Leg de tortilla's tussen 2 borden en verwarm ze 2 min. in de microgolfoven op de hoogste stand.
4
Zet alle elementen apart op tafel zodat iedereen naar eigen smaak zijn taco's kan samenstellen. Je kan er ook Tabasco bij serveren.
1
Snij de Romeinse sla in reepjes. Ontpit en snij de tomaten in blokjes. Spoel en pluk de zeebanaantjes van de steeltjes. Snij de limoen in partjes.
2
Meng de olie en de specerijen in een sauteuse (van het vuur). Voeg de in blokjes gesneden koolvis toe en meng goed. Laat ze enkele minuten al roerend op een vrij hoog vuur bakken.
3
Leg de tortilla's tussen 2 borden en verwarm ze 2 min. in de microgolfoven op de hoogste stand.
4
Zet alle elementen apart op tafel zodat iedereen naar eigen smaak zijn taco's kan samenstellen. Je kan er ook Tabasco bij serveren.