Recept zoekresultatenSupertaart van Mario
Recept zoekresultatenSupertaart van Mario
Delhaize logo
  • Supertaart van Mario

Supertaart van Mario

Supertaart van Mario
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
3 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 bollen mozzarella
  • 3 tomaten
  • 3 el pesto
  • 1 plak kruimeldeeg
  • 80 g prosciutto crudo
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • peper
  • 2 bollen mozzarella
  • 3 tomaten
  • 3 el pesto
  • 1 plak kruimeldeeg
  • 80 g prosciutto crudo
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • peper

Begin met koken

1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Snij de tomaten in plakjes en leg ze op dubbelgevouwen keukenpapier. Snij de mozzarella ook in schijfjes.
4
Smeer een grote taartvorm in met boter (of leg er bakpapier in). Leg het deeg in de vorm en druk het goed tegen de rand. Strijk met de vlakke kant van een mes over de rand (zo valt het overtollige deeg eraf).
5
Smeer de pesto uit over de taartbodem. Dep de tomatenplakjes droog en leg ze in het rond in de taart, maar wissel af met de mozzarellaschijfjes. Kruid met peper en een beetje zout. Scheur de ham in stukjes (met de handen) en bedek er de taart mee.
6
Bak 25 min. in de oven.
7
Versier met enkele basilicumblaadjes en serveer warm met een raketsalade.
1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Snij de tomaten in plakjes en leg ze op dubbelgevouwen keukenpapier. Snij de mozzarella ook in schijfjes.
4
Smeer een grote taartvorm in met boter (of leg er bakpapier in). Leg het deeg in de vorm en druk het goed tegen de rand. Strijk met de vlakke kant van een mes over de rand (zo valt het overtollige deeg eraf).
5
Smeer de pesto uit over de taartbodem. Dep de tomatenplakjes droog en leg ze in het rond in de taart, maar wissel af met de mozzarellaschijfjes. Kruid met peper en een beetje zout. Scheur de ham in stukjes (met de handen) en bedek er de taart mee.
6
Bak 25 min. in de oven.
7
Versier met enkele basilicumblaadjes en serveer warm met een raketsalade.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch,Kids
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 3 personen

Toon:

Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kaas | Burrata bufala
Fattorie Garofalo Kaas | Burrata bufala
125 gr
3+1 gratis
3
59
Pesto | Roquette
Barilla Pesto | Roquette
190 gr
2+2 gratis
3
99
Kruimeldeeg | Vers
Delhaize Kruimeldeeg | Vers
230 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
91
Superieur Ham -25% zout| 3 sneden
Herta Superieur Ham -25% zout| 3 sneden
100 gr
4
19
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
3
35

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Totaal:
€16,03