Recept zoekresultatenSpaghetti bolognese met rode linzen
Delhaize logo
  • Spaghetti bolognese met rode linzen
Spaghetti bolognese met rode linzen

Spaghetti bolognese met rode linzen

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 400 g tomaten
  • 125 g bio rode linzen
  • 3 el Knorr vloeibare bouillon groenten
  • 200 g spaghetti
  • 40 g Geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 lente-uitje
  • 1 ui
  • 2 teentjes bioknoflook
  • 1 el peterselie grof gehakt
  • 1/2 tl zout
  • 100 g worteltjes
  • 1 el olijfolie
  • 400 g tomaten
  • 125 g bio rode linzen
  • 3 el Knorr vloeibare bouillon groenten
  • 200 g spaghetti
  • 40 g Geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 lente-uitje
  • 1 ui
  • 2 teentjes bioknoflook
  • 1 el peterselie grof gehakt
  • 1/2 tl zout
  • 100 g worteltjes
  • 1 el olijfolie

Begin met koken

: 30 min.
1
Leg de tomaten in een hittebestendige kom. Schenk er kokend water over en laat ze 3 minuten staan. Giet het water af en trek de velletjes van de tomaten. Snijd de tomaten in stukjes.
2
Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in kleine blokjes.
3
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, de knoflook en de worteltjes al omscheppend op een halfhoog vuur. Voeg de tomaten, de <strong> Delhaize Bio Rode Linzen </strong> en 400 ml water toe. Roer er de <strong> Knorr vloeibare bouillon Groenten </strong> door, leg het deksel op de pan en laat alles op een laag vuur 20 minuten zachtjes sudderen.
4
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Breng de linzen op smaak met zout en serveer met de spaghetti. Bestrooi met de peterselie, lente-ui en de Parmezaanse kaas.
1
Leg de tomaten in een hittebestendige kom. Schenk er kokend water over en laat ze 3 minuten staan. Giet het water af en trek de velletjes van de tomaten. Snijd de tomaten in stukjes.
2
Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in kleine blokjes.
3
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, de knoflook en de worteltjes al omscheppend op een halfhoog vuur. Voeg de tomaten, de <strong> Delhaize Bio Rode Linzen </strong> en 400 ml water toe. Roer er de <strong> Knorr vloeibare bouillon Groenten </strong> door, leg het deksel op de pan en laat alles op een laag vuur 20 minuten zachtjes sudderen.
4
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Breng de linzen op smaak met zout en serveer met de spaghetti. Bestrooi met de peterselie, lente-ui en de Parmezaanse kaas.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | Kumato | Verpakt

Delhaize

Tomaten | Kumato | Verpakt

400 gr

€3,19

Couscous | Rode linzen | Kikkererwtenmeel

Pedon

Couscous | Rode linzen | Kikkererwtenmeel

250 gr

€2,99

Bouillon Original | Groenten | 12 Bouillonblokjes

Knorr

Bouillon Original | Groenten | 12 Bouillonblokjes

120 gr

€2,29

Pasta | Spaghetti | Tomaat

Knorr

Pasta | Spaghetti | Tomaat

300 gr

€3,69

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Reeds in je keuken

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€23,40