1
Leg de tomaten in een hittebestendige kom. Schenk er kokend water over en laat ze 3 minuten staan. Giet het water af en trek de velletjes van de tomaten. Snijd de tomaten in stukjes.
2
Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in kleine blokjes.
3
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, de knoflook en de worteltjes al omscheppend op een halfhoog vuur. Voeg de tomaten, de <strong> Delhaize Bio Rode Linzen </strong> en 400 ml water toe. Roer er de <strong> Knorr vloeibare bouillon Groenten </strong> door, leg het deksel op de pan en laat alles op een laag vuur 20 minuten zachtjes sudderen.
4
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Breng de linzen op smaak met zout en serveer met de spaghetti. Bestrooi met de peterselie, lente-ui en de Parmezaanse kaas.
1
Leg de tomaten in een hittebestendige kom. Schenk er kokend water over en laat ze 3 minuten staan. Giet het water af en trek de velletjes van de tomaten. Snijd de tomaten in stukjes.
2
Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in kleine blokjes.
3
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, de knoflook en de worteltjes al omscheppend op een halfhoog vuur. Voeg de tomaten, de <strong> Delhaize Bio Rode Linzen </strong> en 400 ml water toe. Roer er de <strong> Knorr vloeibare bouillon Groenten </strong> door, leg het deksel op de pan en laat alles op een laag vuur 20 minuten zachtjes sudderen.
4
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Breng de linzen op smaak met zout en serveer met de spaghetti. Bestrooi met de peterselie, lente-ui en de Parmezaanse kaas.