Spaghetti bolognese met rode linzen
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Score
5 op 5Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 400 g tomaten
- 125 g Delhaize Bio Rode Linzen
- 3 el Knorr vloeibare bouillon Groenten
- 200 g spaghetti
- 40 g Geraspte Parmezaanse kaas
- 1 lente-uitje
- 1 ui
- 2 teentjes bioknoflook
- 1 el peterselie grof gehakt
- 1/2 tl zout
- 100 g worteltjes
- 1 el olijfolie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1998040200321320000
S2020020300354620000
S2018020600022770000
Dit product is niet meer beschikbaar
S2016042103646340000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingtijd : 30 min.
- Leg de tomaten in een hittebestendige kom. Schenk er kokend water over en laat ze 3 minuten staan. Giet het water af en trek de velletjes van de tomaten. Snijd de tomaten in stukjes.
- Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in kleine blokjes.
- Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, de knoflook en de worteltjes al omscheppend op een halfhoog vuur. Voeg de tomaten, de Delhaize Bio Rode Linzen en 400 ml water toe. Roer er de Knorr vloeibare bouillon Groenten door, leg het deksel op de pan en laat alles op een laag vuur 20 minuten zachtjes sudderen.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Breng de linzen op smaak met zout en serveer met de spaghetti. Bestrooi met de peterselie, lente-ui en de Parmezaanse kaas.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1998040200321320000
S2020020300354620000
S2018020600022770000
Dit product is niet meer beschikbaar
S2016042103646340000
Laad nog 4 producten