Sorbet van piña colada met exotische fruitsla

Makkelijk
< 30 min.
5/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 cl ananassap
- 25 cl bananensap
- exotisch fruit naar keuze: babyananas, mango, papaja, kiwi, granaatappel, passievrucht, enz.
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat en/of kaneel
- 20 dl kokosmelk
- 1 kl vanillearoma
- 12 cl witte rum
- 50 cl ananassap
- 25 cl bananensap
- exotisch fruit naar keuze: babyananas, mango, papaja, kiwi, granaatappel, passievrucht, enz.
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat en/of kaneel
- 20 dl kokosmelk
- 1 kl vanillearoma
- 12 cl witte rum
Begin met koken
- 1Meng de fruitsappen, de kokosmelk, de rum, het vanillearoma en de gekozen specerij in een voorraaddoos met platte bodem. Sluit en laat ongeveer 8 uur opstijven in de diepvriezer. Bewerk het mengsel elk uur met een vork om een smeuïge sorbet te verkrijgen.
- 2Verdeel, net voor het opdienen, het in plakjes gesneden fruit over de borden en werk elk bord af met 2 quenelles van sorbet.
- 3Serveer meteen.
- 1Meng de fruitsappen, de kokosmelk, de rum, het vanillearoma en de gekozen specerij in een voorraaddoos met platte bodem. Sluit en laat ongeveer 8 uur opstijven in de diepvriezer. Bewerk het mengsel elk uur met een vork om een smeuïge sorbet te verkrijgen.
- 2Verdeel, net voor het opdienen, het in plakjes gesneden fruit over de borden en werk elk bord af met 2 quenelles van sorbet.
- 3Serveer meteen.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Zuid-Amerikaans
Vegan
Overig
Lente,Zomer
Dessert
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
- Bananensap25 cl
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Delhaize Sap | Ananas-Limoen | Brik1 l€319
- Delhaize Mango1 st€199
- Santa Maria Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen35 gr-10% voor 3€499
- Delhaize Kokosmelk2 × 1 l€235
- Vahiné Aroma | Vanille20 cl€399
- Captain Morgan Witte Rum | 37.5% | 70cl70 cl€2035