Slaatje met geroosterde butternut


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 zoete little-gemharten
- 50 g walnoten
- 100 g Blue Stilton
- peper
- fleur de sel
- 1 biobutternut (voor de geroosterde butternut)
- 3 el olijfolie (voor de geroosterde butternut)
- 10 draaien van de kruidenmolen ‘Coriander & Chili’ Santa Maria (voor de geroosterde butternut)
- 2 kl curry (voor de geroosterde butternut)
- 1 kl zachte chilivlokken (voor de geroosterde butternut)
- 1 kl venkelzaadjes (voor de geroosterde butternut)
- 1/2 kl paprika (voor de geroosterde butternut)
- 500 g rode uien (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- 4 takjes tijm (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- 2 takjes rozemarijn (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- 3 el balsamicoazijn (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- 1 el ruwe rietsuiker (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- 4 el olijfolie (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- zout (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- 250 g yoghurt natuur (voor de yoghurtsaus)
- 1 el honing (voor de yoghurtsaus)
- 1 el mosterd op oude wijze (voor de yoghurtsaus)
- 4 el olijfolie (voor de yoghurtsaus)
- peper en zout (voor de yoghurtsaus)
- 2 zoete little-gemharten
- 50 g walnoten
- 100 g Blue Stilton
- peper
- fleur de sel
- 1 biobutternut (voor de geroosterde butternut)
- 3 el olijfolie (voor de geroosterde butternut)
- 10 draaien van de kruidenmolen ‘Coriander & Chili’ Santa Maria (voor de geroosterde butternut)
- 2 kl curry (voor de geroosterde butternut)
- 1 kl zachte chilivlokken (voor de geroosterde butternut)
- 1 kl venkelzaadjes (voor de geroosterde butternut)
- 1/2 kl paprika (voor de geroosterde butternut)
- 500 g rode uien (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- 4 takjes tijm (voor de rode uien met balsamicoazijn)
- 2 takjes rozemarijn (voor de rode uien met balsamicoazijn)