Sint-Jacobsvruchten met bloedworst

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 sint-jakobsvruchten
- 2 zwarte pensen
- 80 g Solo ‘Bakken en braden’
- 1 sjalot
- 500 ml visfumet
- 100 ml droge witte wijn
- 300 ml slagroom
- 2 Granny Smith appels
- 2 el citroensap
- 1 steranijs
- 1 el bruine basterdsuiker
- 1 el olijfolie
- 8 blaadjes kervel of peterselie voor de garnering
- 1 ui
- 12 sint-jakobsvruchten
- 2 zwarte pensen
- 80 g Solo ‘Bakken en braden’
- 1 sjalot
- 500 ml visfumet
- 100 ml droge witte wijn
- 300 ml slagroom
- 2 Granny Smith appels
- 2 el citroensap
- 1 steranijs
- 1 el bruine basterdsuiker
- 1 el olijfolie
- 8 blaadjes kervel of peterselie voor de garnering
- 1 ui