Recept zoekresultatenSint-Jacobsvruchten met bloedworst
Recept zoekresultatenSint-Jacobsvruchten met bloedworst
Delhaize logo
  • Sint-Jacobsvruchten met bloedworst

Sint-Jacobsvruchten met bloedworst

Sint-Jacobsvruchten met bloedworst
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 12 sint-jakobsvruchten
  • 2 zwarte pensen
  • 80 g Solo ‘Bakken en braden’
  • 1 sjalot
  • 500 ml visfumet
  • 100 ml droge witte wijn
  • 300 ml slagroom
  • 2 Granny Smith appels
  • 2 el citroensap
  • 1 steranijs
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 1 el olijfolie
  • 8 blaadjes kervel of peterselie voor de garnering
  • 1 ui
  • 12 sint-jakobsvruchten
  • 2 zwarte pensen
  • 80 g Solo ‘Bakken en braden’
  • 1 sjalot
  • 500 ml visfumet
  • 100 ml droge witte wijn
  • 300 ml slagroom
  • 2 Granny Smith appels
  • 2 el citroensap
  • 1 steranijs
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 1 el olijfolie
  • 8 blaadjes kervel of peterselie voor de garnering
  • 1 ui