1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Spoel 1 pompelmoes en snijd in fijne sneetjes.
3
Snipper de selderblaadjes fijn, meng met de boter en kruid met peper en zout.
4
Spoel de schollen en dep droog. Vul de vissen met 1/3 van de selderboter. Smeer de rest uit over de vissen en bevochtig met het sap van de resterende pompelmoes. Schik de sneetjes pompelmoes op de schollen.
5
Bak gaar in de oven gedurende ong. 18 min. en bevochtig regelmatig met het braadvocht.
6
Haal de vis uit de oven en serveer meteen.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Spoel 1 pompelmoes en snijd in fijne sneetjes.
3
Snipper de selderblaadjes fijn, meng met de boter en kruid met peper en zout.
4
Spoel de schollen en dep droog. Vul de vissen met 1/3 van de selderboter. Smeer de rest uit over de vissen en bevochtig met het sap van de resterende pompelmoes. Schik de sneetjes pompelmoes op de schollen.
5
Bak gaar in de oven gedurende ong. 18 min. en bevochtig regelmatig met het braadvocht.
6
Haal de vis uit de oven en serveer meteen.