Schelvis in papillot met venkel


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g schelvisfilet
- 2 venkels
- 400 g kerstomaatjes
- 1/2 citroen
- 800 g polderpuree (Delhaize)
- 60 g Kalamon olijven
- 8 el witte wijn
- 6 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- peper
- zout
- 800 g schelvisfilet
- 2 venkels
- 400 g kerstomaatjes
- 1/2 citroen
- 800 g polderpuree (Delhaize)
- 60 g Kalamon olijven
- 8 el witte wijn
- 6 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- peper
- zout