Sauté van kreeft met dragon en parfums van citrusvruchten

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 levende Canadese kreeften (700 g/stuk)
- 100 g malse boter (voor koraalboter)
- 60 g boter (voor het kleuren)
- gefrituurde quinoa
- geraspte sinaasappelschil
- 10 g takjes dragon (voor koken)
- versneden dragonblaadjes (voor garnering)
- ontvelde en ontpitte tomaten (voor garnering)
- rauw preiwit
- radijs
- 80 g fijngesneden wortels
- peper van de molen
- 2,5 cl fijne cognac
- 1/2 dl sinaasappelsap
- 3 dl gevogeltefond
- 3 dl droge witte wijn
- 100 g boter
- 4 cl Jameson whisky
- 500 g fijngestampte tomaten
- 80 g fijngesneden sjalot
- 2 levende Canadese kreeften (700 g/stuk)
- 100 g malse boter (voor koraalboter)
- 60 g boter (voor het kleuren)
- gefrituurde quinoa
- geraspte sinaasappelschil
- 10 g takjes dragon (voor koken)
- versneden dragonblaadjes (voor garnering)
- ontvelde en ontpitte tomaten (voor garnering)
- rauw preiwit
- radijs
- 80 g fijngesneden wortels
- peper van de molen
- 2,5 cl fijne cognac
- 1/2 dl sinaasappelsap
- 3 dl gevogeltefond