Sandwich met ‘pulled’ everzwijn

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g everzwijnboutgebraad
- 200 g gemengde groenten: sneetjes wortel, komkommer, sla, spinazie, tomatenblokjes …
- 2 ajuinen
- 4 zoetzure augurken
- 4 dikke sneden volkorenbrood
- 2 el extra vierge olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 10 g tijm
- 5 g laurier
- peper
- 3 dl ketchup (voor de marinade)
- 5 cl worcestersaus (voor de marinade)
- 5 el oude graanmosterd (voor de marinade)
- 1,5 dl balsamicoazijn (voor de marinade)
- 50 g ruwe rietsuiker (voor de marinade)
- 1,5 dl water (voor de marinade)
- 800 g everzwijnboutgebraad
- 200 g gemengde groenten: sneetjes wortel, komkommer, sla, spinazie, tomatenblokjes …
- 2 ajuinen
- 4 zoetzure augurken
- 4 dikke sneden volkorenbrood
- 2 el extra vierge olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 10 g tijm
- 5 g laurier
- peper
- 3 dl ketchup (voor de marinade)
- 5 cl worcestersaus (voor de marinade)
- 5 el oude graanmosterd (voor de marinade)
- 1,5 dl balsamicoazijn (voor de marinade)
- 50 g ruwe rietsuiker (voor de marinade)