Salade van zoete aardappel, venkel, vijgen, zwarte olijven, feta, sinaasappel en dille
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
3 op 5Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 vijgen
- 1 bosje dille
- 125 g zwarte olijven
- 4 zoete aardappelen
- 1 bol venkel
- 400 g feta
- 2 sinaasappels
- zout
- peper
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Vijgen Natuur
250 gr
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Dille
12 gr
€2,95
Delhaize
Zwarte olijf
130 gr
€2,99
Delhaize
Zoete | Aardappelen
1 kg
€3,19
Delhaize
Venkel
500 gr
€1,69
Dodoni
Kaas | Feta | Grieks | Blokjes
400 gr
€7,29
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Reeds in je keuken
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Totaal:
€26,35
Begin met koken
Bereidingstijd: 25 min. bereidings- en baktijd
- Schil de zoete aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.
- Snijd de venkel in dunne plakjes. Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en bewaar het sap. Meng de venkel met de partjes sinaasappel, voeg de olijven en de verkruimelde feta toe.
- Meng alles met de zoete aardappelblokjes en kruid met peper en zout.
- Werk af met enkele blaadjes dille. Giet ten slotte het sinaasappelsap over de salade.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Vijgen Natuur
250 gr
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Dille
12 gr
€2,95
Delhaize
Zwarte olijf
130 gr
€2,99
Delhaize
Zoete | Aardappelen
1 kg
€3,19
Delhaize
Venkel
500 gr
€1,69
Dodoni
Kaas | Feta | Grieks | Blokjes
400 gr
€7,29
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Reeds in je keuken
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55