Salade van zoete aardappel, venkel, vijgen, zwarte olijven, feta, sinaasappel en dille
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
3 op 5Vegetarisch
Barbecue
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 vijgen
- 1 bosje dille
- 125 g zwarte olijven
- 4 zoete aardappelen
- 1 bol venkel
- 400 g feta
- 2 sinaasappels
- zout
- peper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022500077560000
F2019070900040200000
F1986053100309910000
F2018060700018410000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 25 min. bereidings- en baktijd
- Schil de zoete aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.
- Snijd de venkel in dunne plakjes. Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en bewaar het sap. Meng de venkel met de partjes sinaasappel, voeg de olijven en de verkruimelde feta toe.
- Meng alles met de zoete aardappelblokjes en kruid met peper en zout.
- Werk af met enkele blaadjes dille. Giet ten slotte het sinaasappelsap over de salade.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Barbecue
Overig
Lente,Zomer
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022500077560000
F2019070900040200000
F1986053100309910000
F2018060700018410000
Laad nog 3 producten